FAQ

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken in Nederland zijn geschikt voor zonnepanelen. Onze experts kunnen goed beoordelen of dit ook voor jouw dak telt. We houden rekening met veel factoren zoals bijvoorbeeld, de helling van jouw dak of en hoeveel schaduw er op jouw dak valt en hoeveel ruimte geschikt is voor de panelen. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van jouw dak? Vraag de direct een offerte aan. 

Wat gebeurd er met de zonnepanelen na de huurperiode?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen de zonnepanelen te verwijderen, over te kopen of wanneer je de gehele periode ook gebruik hebt gemaakt van BOX energie zijn de panelen helemaal gratis! 

Waarom kiezen voor Solarverhuur?

Van vrijblijvende offerte tot het plaatsen van de panelen. Alles zo geregeld door Solarverhuur. Denk je al langer na over zonnepanelen, maar geen zin in een grote investering? Door te huren maak je nu wel gebruik van zonne-energie!

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Dit hangt allemaal af van jouw energieverbruik, maar ook de mogelijkheden van jouw dak en jouw wensen. In onze offerte houden we hier allemaal rekening mee: gratis offerte. 

Plaats nu zonnepanelen op je dak zonder investering. Bij Solarverhuur kan het. Voor een vast maandbedrag wek je niet alleen zelf schone duurzame stroom op, maar houd je ook nog eens geld over.