Waarom zonnepanelen huren?

Geen grote investering maar wel gebruik maken van zonne-energie?

Goedkoop en goed voor de wereld

Waarom huren?

Plaats nu zonnepanelen op je dak zonder dat je een bedrag moet lenen of zelf direct moet investeren. Bij Solarverhuur kan dit. Voor een vast maandbedrag wek je niet alleen zelf duurzame energie op, maar houd je ook nog eens geld over. Dit komt doordat het vaste maandbedrag lager is dan de prijs van stroom die je inkoopt bij je energieleverancier. Daarnaast staat het huurbedrag over de gehele huurperiode vast, zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor nare verrassingen komt te staan.

Ook gebruik maken van groene energie?

BOX energie

Daar waar je bij andere partijen aan het eind van de periode vaak nog een bedrag van een paar honderd euro per solarsysteem moet betalen om deze over te nemen, hebben wij een deal gesloten met BOX energie, zodat jij het solarsysteem helemaal gratis krijgt! Hoe werkt dit?

Huur je niet alleen zonnepanelen bij Solarverhuur, maar stap je ook over naar BOX energie en blijf je gedurende de huurperiode ook klant bij BOX energie dan betaalt BOX energie voor jou aan het eind van de looptijd het solarsysteem voor jou! Een waanzinnige deal die wij voor jou hebben kunnen maken. Je krijgt gratis jouw solarsysteem! Je hebt sowieso een energieleverancier nodig en overstappen is heel eenvoudig. Daarnaast steunt BOX energie ook nog eens het KWF door jaarlijks een aanzienlijk deel van de marge op gas en stroom te doneren aan het KWF. Stap nu over op BOX energie

Veel gestelde vragen

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

De meeste daken in Nederland zijn geschikt voor zonnepanelen. Onze experts kunnen goed beoordelen of dit ook voor jouw dak telt. We houden rekening met veel factoren zoals bijvoorbeeld, de helling van jouw dak of en hoeveel schaduw er op jouw dak valt en hoeveel ruimte geschikt is voor de panelen. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van jouw dak? Vraag de direct een offerte aan. 

Wat gebeurd er met de zonnepanelen na de huurperiode?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen de zonnepanelen te verwijderen, over te kopen of wanneer je de gehele periode ook gebruik hebt gemaakt van BOX energie zijn de panelen helemaal gratis! 

Waarom kiezen voor Solarverhuur?

Van vrijblijvende offerte tot het plaatsen van de panelen. Alles zo geregeld door Solarverhuur. Denk je al langer over zonnepanelen, maar geen zin in een grote investering? Door te huren maak je nu wel gebruik van zonne-energie!

Plaats nu zonnepanelen op je dak zonder investering. Bij Solarverhuur kan het. Voor een vast maandbedrag wek je niet alleen zelf schone duurzame stroom op, maar houd je ook nog eens geld over.